Kymen Tietojenkäsittely-yhdistys ry

KaakonkulmanSyys-Olumppialaiset Mikkelissä

Mitty (Mikkelin tietotekniikkayhdistys) järjestää perinteisetKaakonkulman Syys-Olumppialaiset Mikkelissä perjantaina 23.8 alkaen klo 17.
Alla Mittyn kutsu Syys-Olumppialaisiin:
HYVÄ KAAKONKULMAN TIETOTEKNINENVÄKI! Erittäin usein uutisoidaan, että nykyään liikutaan aivan liian vähän jakaikki aika menee älylaitteiden tai tietokoneen äärellä. Siksi olemmeMikkelissä päättäneet, että nyt se on LOPPU!!!Siis Velttoilu ja Ei NiinUrheilulliset OLUMPPIALAISET!!!
Niinpä aloitamme näin varovastilihaksia herättelemään ja teemme 10- ottelun yhdessä illassa, kun senormaalisti suoritetaan kahdessa päivässä. Ohessa lajit eli tällä kertaaetukäteisharjoittelu ja douppaaminen sallitaan, koska kutsu tulee kuitenkinvasta tässä vaiheessa kevättä.
10-ottelunlajit:
100 m juoksu
Pituushyppy
Kuulantyöntö
Korkeushyppy
400 m juoksu
110maitajuoksu
Kiekonheitto
Seiväshyppy
Keihäänheitto
1500 mjuoksu

Olette Siis Enemmän Kuin ErittäinTervetulleita Mikkeliin 23.8 klo: 17.00 alkaen ja koska lajeja on noinkinpaljon, niin paluumatkanne pääsee alkamaan vasta 00.01 eli seuraavanvuorokauden puolella.
Terveisin
Mittyläiset
Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 8.8. vastaamalla tähän viestiin taiosoitteeseen tapahtumat@kytky.net. Järjestämme yhteiskuljetuksen Mikkeliin jalähtö on Kouvolasta, Ässätornin (Ilmarinkuja 3) parkkipaikalta klo 15.00.
 

 

Tapahtumalaji: