Kymen Tietojenkäsittely-yhdistys ry

Kytkyn Olumppialaiset 2016

Kaakonkulman kevätolumppialaiset kisattiin loistavassa, joskin hiukan tuulisessa, säässä Kouvolan urheilukentällä 13.5.2016.

Esatkyn joukkue diskattiin ulos kisasta jo ennen ensimmäistä lajia joten mittelö jäi Mittyn, Itkyn ja Kytkyn väliseksi kamppailuksi. Kisojen urheilullisuus hiukan yllätti osallistujat. Heti alkuun nimittäin juostiin viesti terävillä lähdöillä pyrähtäen.

Itkyn joukkueessa oli havaittavissa pientä epätasapainoa dopingin kanssa, mutta pienellä säädöllä sekin saatiin säädettyä.

Toinen lajeista, kuulantyöntö, aiheutti ehkä eniten protestointia kentälle. Tämän lajin kohdalla sääntöjä taisi olla yhtä paljon kuin joukkueitakin.

Keihäänheitto meni aika lailla sovussa, mutta moukarinheitossa ja lennokkien liidättämisessä taktikointi joukkueilla oli jo aika kiivasta.

Näiden lajien jälkeen olikin aika lopettaa kisailu sillä kilpailuvietit tuntuivat heräävän yhdellä jos toisellakin kisaajalla. Mille joukkueelle lajien voitot menivät... Siitä saattaa olla tieto tuomarilla, mutta mitään näyttöä siitä ei kyllä ole.

Sauna ja illallinen on aina paikallaan tälläisen urheilusuorituksen jälkeen. Ässätornin kattosauna keräsi ansaitsemansa kiitokset. Onhan saunasta aika hulppeat näkymät. Teatteriravintolasta toimitettua ruokaa suorastaan ylistettin ja aivan älyttömän hyväähän se oli.

Saunomisen ja illallisen jälkeen alkoi pikkuhiljaa herätä kiinnostus myös kisan tuloksista. Tuomarin puheista sai sen käsityksen, että voitosta kilpailivat Mitty ja Kytky. Kytkyn kompastuskiveksi paljastui yliastuttu suoritus. Se, että missä lajissa tämä oli tapahtunut, ei selvinnyt.

Voittajaksi julistettiin Mitty ja puheenjohtajalle luovutettiin kiertopalkintopokaali Kytkyn 3D-hiiren kera. Ensi vuonna pokaalia tavoitellaan kisoissa Itkyn hoivissa.

Mukavaa oli nähdään taas kaikkia vanhoja olumppiakonkareita. Erityisen hienoa oli myös tavata kisoihin ensikertaa osallistuneet.

Kytkyn olumppiatoimikunnan tekemä työ vaati monta iltaa ja kyllä se kannatti. Tapahtuma oli oikein onnistunut eikä kukaan 23 osallistujasta loukkannut itseään vaikka ihan puhdasta urheiluahan nämä kisat olivatkin.

 

Kiitos kaikille ja nähdään taas!

 


 

 

Tapahtumalaji: