Jäsenkirje 10/2021

Johtokunnan terveiset

Tivia Kymenlaakson toiminta korona-vuonna on ollut melko vähäistä. Jäsenistölle on ollut saatavilla erilaisia tilaisuuksia, koulutuksia ym. Tivian kautta. Nyt onneksemme koronaan liittyvät rajoitukset ovat purkautumassa tai purkautuneet ja voimme palata enemmän “normaaliin”. Yhdistyksen toiminnassa kohtaamiset ja verkostoituminen on keskeinen toiminnan muoto. Tässä jäsenkirjeessä on kutsu syyskokoukseen ja pikkujouluun. Tammikuulle on suunnitteilla jäsentapahtuma yhdessä itSMF Finland ry:n kanssa.

Syyskokouksessa esitellään talous- ja toimintasuunnitelma sekä johtokunnan kokoonpano vuodelle 2022. Näihin liittyen jäsenistöltä toivotaan ehdotuksia ja palautetta. Halukkuudesta osallistua johtokuntaan voi keskustella puheenjohtajan kanssa puheenjohtaja.kymenlaakso@tivia.fi.

Syyskokous

Kytkyn syyskokous pidetään Kouvolassa perjantaina 12.11.2021 klo 19.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen edellyttämät asiat. Paikkana Juhlatalo Kasku Keilahallilla. Ennen kokousta voit tulla mukaan keilaamaan klo 18–19. Kokouksen jälkeen jatkamme pikkujoululla. Tarjolla on ruokaa ja saunomismahdollisuus.

Ilmoitathan tulostasi, erityisruokavaliosta ja keilaamaan tulosta viimeistään 5.11.2021 sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat.kymenlaakso@tivia.fi. Kokoukseen on mahdollista myös etäosallistua Teamsillä.

Johtokunta tiedottaa

Tervetuloa yhdistyksen Facebook-sivuille Kytkyn Facebook -sivut.

Muistathan päivittää yhteystietosi! Se onnistuu suoraan Tivian sivuilta.

Terveisin,

Johtokunta, Tivia Kymenlaakso

johtokunta.kymenlaakso@tivia.fi